Ser

iously Surprising

Seriously Surprising

Een aardige attentie als bedankje of felicitatie voor een dierbaar persoon of een mooie toevoeging aan eigen interieur. Prins Orchidee bedenkt en creëert elke feestdag en elk seizoen nieuwe bloem- en cadeau arrangementen waarmee we anderen verblijden.

Onze producten zijn uiteenlopende arrangementen met daarin onze eigen Cymbidium, overige passende bloemen en zelfs gedroogde bloemen, welke worden afgestemd op de diverse feest- en gedenkdagen of specifieke wensen van onze klanten. Deze arrangementen zijn te vinden in de winkelschappen van retail ketens door heel Europa.

Onze kracht zit in een goed georganiseerd ontwikkel- én productieproces gecombineerd met creatieve ideeën voor nieuwe arrangementen met gevoel voor trends. Het hele proces van teelt tot en arrangement voorzien van alle gemakken wordt uitgevoerd door een gedreven team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Meer over ons

Wilt u ook aan de slag als oproepkracht?


Neem contact met ons op!

Ser

iously duurzaam

Seriously duurzaam

Een leefbare planeet behouden, voor de huidige én komende generaties. Bij Prins Orchidee dragen wij hier graag aan bij. Wij maken bewuste keuzes voor duurzame opties voor onze kwekerij, productielocaties en onze producten.
Ook onze maatschappelijke betrokkenheid is volledig geïntegreerd in onze bedrijfsprocessen.

Lees meer