Ser

iously Prins Orchidee

Seriously Prins Orchidee

Prins Orchidee teelt al ruim 40 jaar de mooiste Cymbidium en verwerkt deze in een inspirerend en gevarieerd aanbod aan arrangementen. Continue productontwikkeling staat hierin centraal.
Met meer dan tien thema-assortimenten voorzien wij de klant van een passend aanbod. Daarnaast ontwikkelen wij met veel plezier samen met of in opdracht van klanten verrassende maatwerk concepten gericht op de diverse consumenten door heel Europa.

Als gedreven ondernemers verzorgen wij het gehele proces; van een duurzame teelt en productie tot een kant-en-klaar product. Ketenoptimalisatie, goede samenwerking en duidelijke afspraken vormen hierbij de kernwaarden.

Prins Orchidee is als echt familiebedrijf ontstaan in 1962 en maakt al sinds 1976 Cymbidium arrangementen. Jaarlijks produceren wij met een enthousiast en gedreven team op onze twee teelt- en productielocaties in Monster meer dan 3,5 miljoen bloemen en miljoenen arrangementen.

Eig

en teelt

Eigen teelt

Prins Orchidee bestaat uit twee locaties waar onze Cymbidium op een duurzame manier worden geteeld. Doordat wij de teelt zelf verzorgen, kunnen wij de kwaliteit van de bloemen continue monitoren en waarborgen. Op onze teeltbedrijven worden meer dan 75 soorten snijcymbidium in zeven hoofdkleuren geteeld. Onze Cymbidium staan van begin september tot eind mei in bloei en zijn gedurende deze periode door een lange houdbaarheid van meerdere weken uitermate geschikt om in arrangement te verwerken.

Onz

e productielocaties

Onze productielocaties

Met twee grote productielocaties in Monster kunnen wij op een efficiënte manier invulling geven aan iedere piek voorafgaand aan een feest- of gedenkdag. Door meer dan 40 jaar aan ervaring in het verpakken van bloemarrangementen weten we voor iedere uitdaging een oplossing te bieden.

Onze producten