Naa

ldwijkse braderie 2023

Naaldwijkse braderie 2023

22-08-2023

Een begrip in het Westland. De Westlandse braderieën en feestweken. Zo stond Prins Orchidee op de Naaldwijkse braderie met een mooi aangeklede marktkraam vol met arrangementen. Voor aankomend seizoen zoeken wij nieuwe productiemedewerkers die onze rots in de branding zijn bij het produceren van Cymbidium, Long Lasting Roses en droogbloem arrangementen. Leuke en geslaagde dagen voor werving van nieuwe productiemedewerkers.
Heb jij ons zien staan?

De

P-Party!

De P-Party!

16-06-2023

Piloot, Prinses, Pocohantas, Pipo... Dat moet een P-Party zijn! Om iedereen te bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen organiseerde Prins Orchidee de P-Party! Met een heerlijk buffet, een leuke Pingo muziek quiz en een feestavond met een band vonden wij het een geslaagde avond en gingen de voetjes van de vloer.
Wij wensen iedereen een hele fijne zomer en tot in het nieuwe seizoen!

Cym

bidium seizoen weer ten einde!

Cymbidium seizoen weer ten einde!

06-06-2023

Time to relax! Staat bij jou de koffer of caravan al klaar voor vertrek? Met het snijden van de laatste bloemen is er een einde gekomen aan ons Cymbidium seizoen en kunnen wij onze vakantie inpaklijsten erbij pakken.  Onze Cymbidium planten geven bloemen van eind augustus tot nu begin juni. De afgelopen weken stonden bij ons in het teken van de diverse Moederdagen. Een leuke en laatste drukke tijd richting onze zomerperiode. Wij blikken terug op een mooi seizoen en hebben sinds afgelopen september veel mooie artikelen mogen produceren.

Kla

s in de kas 2023

Klas in de kas 2023

24-05-2023

De jeugd is de toekomst! En daarom vonden wij het erg leuk om 26 leergierige scholieren van groep 7 het reilen en zeilen van Prins Orchidee te laten zien. Met een quiz over de tuinbouw, een rondleiding door ons bedrijf en het produceren van je eigen Cymbidium arrangement liepen de scholieren met blije gezichten de deur uit! 

Egg

-Cited!

Egg-Cited!

11-04-2023

Tijdens onze productie voor Pasen hebben wij heel wat Paasartikelen in ons handen gehad, maar deze is toch wel het leukst en lekkerst! Een Paaspresentje voor onze medewerkers 🐣
Fijne Paasdagen! 

Jin

gle Bells in het voorjaar?!

Jingle Bells in het voorjaar?!

30-03-2023

Misschien moet je er zelf nog niet aan denken, maar wij zijn alweer druk bezig geweest met onze artikelen voor Kerst 2023. Vele winkels en kerstmarkten zijn bezocht, de inspiratie platforms zijn door gescrold en alle Woonmagazines zijn doorgebladerd. Wij hebben dit jaar weer een mooie Kerst aanbieding voor je neergezegd. Neem snel een kijkje bij ons assortiment Kerst.  

Bed

rijfsuitje 23-03-2023

Bedrijfsuitje 23-03-2023

24-03-2023

Voordat wij ons opmaken voor de Pasen piek hebben wij donderdagmiddag 23-03-2023 met het vaste personeel een bedrijfsuitje gehad! Wij hebben het gladde ijs getrotseerd om daar samen Team Building spelletjes te spelen. En wat waren een aantal collega's fanatiek! 

Don

derdag = Patat dag!

Donderdag = Patat dag!

27-02-2023

Hard werken wordt beloond! En wel met een heerlijk patatje in de lunch pauze. Tijdens de Valentijns periode is het ons weer gelukt om een hele leuke en drukke productie neer te zetten. Daar zijn wij altijd trots op. En ook in onze Vrouwendag periode zetten alle werknemers zich 100% in!
Dus een verdiend patatje! 

Lon

g Lasting Roses

Long Lasting Roses

02-02-2023

Omdat stil staan geen optie is bij ons, zijn wij steeds op zoek naar nieuwe trends. Met trots presenteren wij ons nieuwe concept: Long Lasting Roses. Wij vinden Long Lasting Roses een fantastische toevoeging aan ons assortiment.

Benieuwd naar onze Long Lasting Roses? Onze verkoopafdeling staat je graag te woord.

Fij

ne jaarwisseling

Fijne jaarwisseling

30-12-2022

Wij proosten op een mooi afgelopen jaar en een nog mooier 2023! Tijdens onze oudejaarsborrel bedankten wij alle werknemers voor hun inzet en motivatie. Wij wensen iedereen een hele fijne jaarwisseling en tot in 2023! 

Fou

te kersttruiendag 2022

Foute kersttruiendag 2022

21-12-2022

Donderdag 15 december kwamen alle werknemers in de mooiste en gekste Kerstoutfits. Zo haalde werknemers en sponsoren van Prins Orchidee een heel mooi bedrag op voor het Prinses Maxima ziekenhuis - Missie 538 de clean room!

Een leuke en geslaagde dag! Wat vind jij van de outfits?!

Tra

de Fair Aalsmeer 2022

Trade Fair Aalsmeer 2022

28-11-2022

Op 9, 10 en 11 november waren wij aanwezig op de Trade Fair in Aalsmeer. Hier stonden wij met een mooie stand waarin onze arrangementen en nieuwste trends te zien waren. De Trade Fair is druk bezocht en wij vonden het geslaagde dagen.

Bur

endag 2022

Burendag 2022

29-09-2022

"Beter een goede buur dan een verre vriend."
Zaterdag 24 september vond de eerste editie van de Westlandse versie van Burendag 2022 in de glastuinbouw plaats. Onze buren van de Zwartendijk mochten een kijkje komen nemen in onze kas. Wat een grote opkomst en enthousiaste reacties. Op naar volgend jaar!

Bac

k to work

Back to work

19-09-2022

De vakantieperiode loopt op zijn einde en Prins Orchidee gaat van start met het seizoen. De eerste knoppen van onze Cymbidium planten zijn zichtbaar. Wij hopen samen met ons personeel en alle oproepkrachten er weer een mooi seizoen van te maken. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk ons assortiment.

Mak

e over Prinsorchidee.nl

Make over Prinsorchidee.nl

11-08-2021

Met gepaste trots presenteren wij onze geheel nieuwe website. Door middel van dit opgefriste online visitekaartje kunnen wij nu ook onze bezoekers op afstand een beter beeld geven ons bedrijf en meenemen in onze passie.  Op onze nieuwe website kunt u kennis maken met onze mensen, producten en mogelijkheden. 

Wilt u liever in het echt kennismaken? Neem dan contact met ons op!