Maa

twerk

Maatwerk

Prins Orchidee biedt u een uitgebreid assortiment Cymbidiumarrangementen, toegespitst op seizoenen en specifieke feest- en gedenkdagen. Ook is er een neutraal assortiment én een aanbod droogbloemarrangementen beschikbaar die beide gedurende het gehele seizoen (september tot en met mei) geldig zijn.

Productontwikkeling is een constante factor in onze bedrijfsvoering en vormt de basis van het jaarlijks wisselende en verrassende assortiment. Wij organiseren met regelmaat huisbeurzen in onze showroom, waarin wij onze assortimenten en mogelijkheden tonen. Maar ook buiten deze thema-huisbeurzen bent u van harte welkom in onze showroom voor een impressie van onze producten en mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Sinds januari 2023 zijn wij gestart met ons nieuwe concept: Long Lasting Roses. Deze prachtige rozen zijn houdbaar voor meerdere jaren en verwerkt in mooie en luxe arrangementen.

Heeft u een wens die buiten ons assortiment valt of komt u graag langs om de mogelijkheden te bespreken?
Neem dan contact op met ons verkoopteam, zodat we samen kunnen sparren hoe we tot een passende invulling van uw verzoek kunnen komen.